lørdag den 13. oktober 2012

Vores favorit Tomatchutney...

Tomatchutney
1 kg modne tomater i små stykker, 1 løg i skiver, 3 fed hvidløg i skriver, 1 dl æbeleddike, 200 g rørsukker, 4 tsk spiskommen  1/2 tsk sort peber, 3 tsk cayennepeber  Alle ingredienserne kommes i en tykbundet gryde og bringes i kog. Chutneyen skal simre i 3 timer og derefter smages til med salt.
Hæld den færdige chutney på skoldhede glas og sæt låg på.
Smager godt på brød med ost og skinke eller som tilbehør til fx svinekortelettet.
Kan holde i køleskabet i mange månededer, det bliver den bare bedre af.
.
Bare kom i gang med at lave denne dejlige chutney, det er ren nydelse..
Har oplevet at den giver succes som værtindegave, men et minus er at folk kommer og beder om mere.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar