4 personer
Brun oskekød i små tenr, her tyndsteg, i 1/2 dl olie og 5 spsk.. paprika.
Tilsæt 1 porre,2 stænger bladselleri og 5 gulerødder i tyndeskriver og 1 chili i småtern.
Tilsær 1 dl tomatpure og 1,5 dl. vand og 1 oksekød bouillon terning og 1 liter oksekød suppe.
Varm godt igennem og kog det i middel varme i ca. 1,5 time indtil kødet er helt mørt.
Tilsæt da ca. 1/2 dl.hakket bladpersille og en dåse kikærter.
Varm op og smag til med chilisalt og peber.
Serveret med toast.
Smager rigtigt godt til en kold vinterdag.
Suppen er fuldt med proteiner og vitaminer. Jummy......
Brun oskekød i små tenr, her tyndsteg, i 1/2 dl olie og 5 spsk.. paprika.
Tilsæt 1 porre,2 stænger bladselleri og 5 gulerødder i tyndeskriver og 1 chili i småtern.
Tilsær 1 dl tomatpure og 1,5 dl. vand og 1 oksekød bouillon terning og 1 liter oksekød suppe.
Varm godt igennem og kog det i middel varme i ca. 1,5 time indtil kødet er helt mørt.
Tilsæt da ca. 1/2 dl.hakket bladpersille og en dåse kikærter.
Varm op og smag til med chilisalt og peber.
Serveret med toast.
Smager rigtigt godt til en kold vinterdag.
Suppen er fuldt med proteiner og vitaminer. Jummy......
Ingen kommentarer:
Send en kommentar