Til ca. 4 personer.
Kyllingkød brunes i olie, når de har fået farve tilsættes 4 tsk karrypaste, 1 chilie og hvedløg i små tern..
krydr med salt og peber.
Kyllingkødet findeles i mundrette stykker og lægges tilbage i gryden.
Tilsæt 3 peberfrugter og 6 gulerødder i små tern og det hele steges godt sammen.
Tilsæt 1 dåse kokusmælk og 1,25 dl bouillon.
Varm suppen godt igennem og og tilsæt en mango i småtern lige inden den serveres, må ikke koges. Serveres med ris, linser eller groft brød.
er ikke fryse egnet.
Kyllingkød brunes i olie, når de har fået farve tilsættes 4 tsk karrypaste, 1 chilie og hvedløg i små tern..
krydr med salt og peber.
Kyllingkødet findeles i mundrette stykker og lægges tilbage i gryden.
Tilsæt 3 peberfrugter og 6 gulerødder i små tern og det hele steges godt sammen.
Tilsæt 1 dåse kokusmælk og 1,25 dl bouillon.
Varm suppen godt igennem og og tilsæt en mango i småtern lige inden den serveres, må ikke koges. Serveres med ris, linser eller groft brød.
er ikke fryse egnet.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar